nedelja, 5. januar 2014

Okvirji za očala - katera izbrati?


okvir za očala

modna očala za dinamičen življenski slog in živahno osebnost

Ljudje po navadi ne pozabimo na videz obraza, saj očala ki jih nosite, kot del vaše podobe, imajo velik vpliv na to, kako se vas bodo ljudje spominjali. Pravilna izbira očal vam je lahko v veliko pomoč, da zapustite želeni vtis; zabavna oseba, mladosten duh ali vtis dodelati, konservativizem, morda modno osveščena oseba?

Včasih je dobro, da imate različne okvirje očal, če pa se boste odločili za samo en par očal za predstavitev svoje osebnosti naj predstavljajo ena od vaših značilnosti!

Kaj vaša očala pravijo o vas?

Očala vam lahko pomagajo videti ljudi, kot so v resnici, ali vam lahko pomaga ustvariti drugačno podobo o sebi. Pomembno je, da ugotovite, kateri so okvirji za očala, ki bodo ustrezali vašim potrebam in vašemu življenjskemu slogu.

Najprej se morate sami vprašati nekaj vprašanj v zvezi z vašo življenjsko aktivnostjo. Zakaj dejansko potrebujete očala? Dejavnosti v katere ste vključeni? Kaj pričakuje od vas vaše podjetje?

Priporočljivo je, da imate več parov očal, tako kot imate nekaj parov čevljev, ki jih združujete z oblekami, odvisno od priložnosti. Komaj se lahko pojavite v istih čevljih na zabavi, na sodišču, na plaži in v pisarni.

Ste sredi kariere za katero si prizadevate, ali ste mati, upokojenec ali študent? Ali ste ustvarjalna oseba; umetnik ali pisatelj? Ali vaš življenjski slog vključuje številne aktivnosti, interese in lastnosti, tako kot pri večini ljudi? Ta vprašanja so pomembna pri izbiri očal.

Optik vam lahko pomaga, da se lažje odločite in vam da nasvete za idealna očala v primerni obliki, barve, materiala in velikosti, glede na vaš življenjski slog.

Ljudje ponavadi ne pozabijo obraza, zato imajo očala ki jih nosite kot del vaše podobe velik vpliv na to, kako se vas bodo ljudje spominjali. Pravilna izbira očal je lahko v veliko pomoč, da ustvarite želeni vtis kot zabavna oseba mladostnega duha ali občutek prefinjenosti, konservativni, ali morda modno zavestna oseba.

Včasih je dobro, da imate različne okvirje za očala, vendar če se odločite za le en par okvirjev za očala za predstavitev svoje osebnosti, kakšno funkcijo naj bi imela?
Kaj vaša očala pravijo o vas?

Sončna oz. korekcijska očala lahko pomagajo videti ljudi, kakšni so v resnici, ali vam lahko pomagajo ustvariti drugačno podobo o sebi. Pomembno je, najdete okvirje za očala, ki bo ustrezali vašim potrebam in življenjskemu slogu.

Priporočljivo je, da imate več parov očal, tako kot nekaj parov čevljev, ki se združujejo z oblačili, odvisno od priložnosti. Komaj si lahko predstavljamo, da bi bili v istih čevljih na zabavi, na sodišču, na plaži ali v pisarni.

Ali ste karierist, ambicioznimi navdušenec, mati, upokojenec ali študent? Ali ste ustvarjalna oseba, umetnik ali pisatelj? Ali vaš življenjski slog zajema veliko dejavnosti, interesov in lastnosti, kot pri večini ljudi? Ta vprašanja so pomembna pri izbiri očal.

Če želite, da daje vtis resnega, zanesljivega poslovnega človeka, bi vaša izbira morali biti konzervativni okvirji za očala, klasičnih oblik in barv. Za strokovni zgled vam priporočamo:

  •     Klasične oblike okvirja, ovalne, pravokotne…
  •     Tradicionalni barve, zlato, srebro, rjava, siva in črna
  •     Iz plastičnega materiala, vendar brez svetle barve in nepravilnih oblik.

Okvirji za očala iz titana in nerjavečega jekla so tudi dobra izbira, kot tudi očala brez okvirjev. Poslovni moški svetuje srebro, bron, rjave in črne okvirje, ker so klasični odtenki, ki gredo dobro s poslovnimi oblekami. Rjava, temno rjava, zlata, srebrna, temno rdeča in črni toni so najboljša izbira za ženske.


Ni komentarjev:

Objavite komentar